Piknikakcje VII – Akademia Gotowania Pascala Brodnickiego

To już jutro! Czas przedstawić największą atrakcję Pikniku Rodzinnego, który będzie towarzyszył Biegowi do Źródeł. 14 czerwca w Parku Jelitkowskim pojawi się prawdziwy gwiazdor sztuki kulinarnej – Pascal Brodnicki. Będziecie mieli okazję nie tylko go poznać, ale również wspólnie gotować😉

Jeśli interesujecie się gotowaniem, dbacie o zdrowy styl życia i uważacie, że woda jest niezbędnym składnikiem codziennej diety – Akademia Gotowania Pascala Brodnickiego to coś dla Was. Pascal nie od dziś zachwyca zarówno biegłością w kuchni, jak i wszechstronnością rzetelnej wiedzy kulinarnej
z całego świata. Tym razem wraz z nim będziecie mieli okazję przenieść się w świat smaków – jakżeby inaczej – wodnych!

Specjalnie dla Was ten wybitny kucharz przygotuje prawdziwą ucztę smaków i zapachów. Wszystko doprawione niepowtarzalnym humorem i sporą dawką profesjonalnej wiedzy. Pascal zaproponuje bogate menu, którego motywem przewodnim będzie woda. Jak zapewnia – na bazie tego składnika można przygotować nieskończoną ilość kulinarnych wariacji. Sprawdźcie to:)

Bądźcie z nami 14 czerwca w Parku Jelitkowskim. Spotkanie z Pascalem o godzinie 15:00 na scenie. Nie możecie tego przegapić!

W ramach zachęty przedstawiamy Wam jeden z przepisów Pascala. Zupa arbuzowa z bazylią i zieloną cytryną to danie proste w przygotowaniu, a jednocześnie wykwintne i zaskakujące ciekawymi połączeniami składników i bogactwem smaków. Potrawa zawiera dużo wody, a zatem jest bardzo odżywcza, orzeźwiająca i niskokaloryczna – idealna na lato i dla osób dbających o sylwetkę. Doda energii i poprawi humor – gwarantujemy:) Koniecznie przygotujcie ją w domu!

A oto i przepis (sprawdźcie też pozostałe): http://pascalbrodnicki.pl/index.php?m=przepisy&id=1&id_cat=0&id_poz=195

image

źródło: pascalbrodnicki.pl

About the author

Warto przeczytać

JOIN THE DISCUSSION

Wystąpił błąd.